nlen

Agenda

Vandaag
Binnenkort in deze maand
Vorige maand Vorige dag
Volgende dag Volgende maand

Brabantse najaarstocht

Zondag 13 September 2020, aanvang uur

 

Omdat de Lentetocht dit jaar niet doorging hebben Joop van Bavel en Maarten Bokslag besloten om in te gaan op een verzoek van de Isabellakazerne in Den Bosch. Daar wordt op 13 september het regiment wielrijders herdacht. Er is een heel klein museumpje voor de militair wielrijders, met misschien maar één fiets.

Er komt een re-enactment groep met replica fietsen en oude uniforms, een Belgische verzamelaar toont legerfietsen. En de oude kazerneterreinen zijn prachtig. Met nieuwe toepassingen voor de oude gebouwen.

Wij hebben het idee van een kleinschalig evenement, met één centraal punt met terras en ruimte om te zitten, waarvandaan kleine excursies te maken zijn naar de winkel van Simon van Erp (www.bikestoremember.nl) en het Geniemuseum in Vught. Mooie natuur ook daar, we fietsen langs de oude vestingwerken.

Wie een militaire fiets heeft, vooral een Nederlandse: graag meenemen.

We gaan dus niet met hele grote groepen fietsen. Het wordt heel vrijblijvend.
Ruim op tijd aanmelden is echt verplicht, en Maarten Bokslag wil van iedereen de gegevens, want als er wat mis gaat (heel slecht weer, corona) moet ook vlot kunnen worden geannuleerd.

Aanmelden via: info@oudefiets.nl

Nadere info volgt. (vrijblijvend) aanmelden is al mogelijk. Het is niet ondenkbaar dat op een gegeven moment de inschrijving sluit.

 

Locatie: Den Bosch
Contactpersoon: info@oudefiets.nl
Extra informatie: