Dutch English

Agenda

Vandaag
Binnenkort in deze maand
Vorige maand Vorige dag
Volgende dag Volgende maand

Nieuwjaarsbijeenkomst De Oude Fiets

Zondag 06 januari 2019, aanvang 11:00 uur

 

Op zondag 6 januari om 11.00 uur ontmoeten we elkaar voor de nieuwjaarsbijeenkomst in het Stoommachinemuseum in Medemblik. Een geweldig museum in een authentiek stoomgemaal, met schitterende stoommachines. Speciaal voor onze club wordt de ketel deze dag opgestookt: niks perslucht, hier ruikt het naar stoom en olie!

 

De bijeenkomst is inclusief een smakelijke lunch. Natuurlijk gaat we ook naar het museum voor een bezoek. Hier maak je kennis met grote machines van het gemaal of zeeschepen, maar ook kleintjes van een lier op de baggermolen. Geweldig om te zien. We zijn nog bezig met het organiseren van een of twee lezingen, dat is nog niet zeker allemaal. Wie zijn mailadres aan de club heeft doorgegeven krijgt via de maandelijke mailing meer details over het programma te horen.

 

Het is langzamerhand een leuke gewoonte om een kleine fietsenexpositie in te richten en dat doen we nu ook weer. De fietsen staan goed beschermd en droog. Omdat we aan een clubblad special over Juncker werken, is het leuk als de mensen die er één hebben een Juncker meenemen. Natuurlijk zijn andere bijzondere recente aanwinsten ook welkom. Wel even tevoren aanmelden, bij een fiets of 20 is het vol. En neem een standaard mee.

 

We vragen een eigen bijdrage van 10 euro per persoon voor deze bijeenkomst, ter plaatse te voldoen. Koffie, lunch en museumentree zijn dan verder voor kosten van de club. Museumjaarkaart meenemen, want dan krijg je 5 euro korting! Tijdig aanmelden is verplicht vanwege de catering en geef ook even aan als je een Juncker fiets meeneemt. Tot 6 januari!

 

 

 

Locatie: Medemblik
Contactpersoon: Maarten Bokslag: maarten@bokslag.com
Extra informatie: